Kaprovo kvarteto

Ostatní články

06. 07. 2013


Koncert v neděli 7. července 2013

Hudební procházky - VIII. ročník

Z úspěšné spolupráce občanského sdružení IUVENTA, Zoo Praha, Trojského zámku a Botanické zahrady vznik cyklus nedělních hodinových koncertů pod širým nebem, jež se staly tradicí.

Stále více hudbu milující návštěvníci, přichází pouze na tyto koncerty. Láká je atmosféra, ve které koncerty probíhají: otevřená scéna pod širým nebem, posezení i na trávníku… prostě něco jiného než okázalé prostředí koncertních sálů.

V neděli vás zveme od 13.00 hodin do Gočárových domů, na koncert Kaprova kvarteta, program: A. Dvořák, F. Schubert, G. F. Handel.

Program dalších koncertů najdete zde.


Koně Převalského běží krajinou svých předků v Přísně chráněné oblasti Velká Gobi B v Mongolsku. Takový pohled bude již brzy realitou i ve stepi Altyn Dala ve středním Kazachstánu. Foto Miroslav Bobek, Zoo Praha

První transporty koní Převalského z Evropy do Kazachstánu proběhnou letos v červnu v rámci projektu Návrat divokých koní 2024. Dva armádní letouny CASA s celkem osmi koňmi na palubě odstartují 3. června z letišť v Praze a...

Děkujeme, že přispíváte na pomoc ukrajinským zoologickým zahradám! Níže si můžete přečíst, jak jsou vybrané finanční prostředky využívány.




Přihlášení k newsletteru