Cestovatelská setkání - Tanzanie

Ostatní články

08. 03. 2012


Úterý 13. března 2012

Zoo Praha ve spolupráci s CK Livingstone připravila již 8. ročník Cestovatelských setkání v Zoo Praha. Vypravte se s námi každý týden na jinou destinaci! Poznejte úžasné krajiny zemí od Afriky, přes Asii až po Jižní Ameriku.

Přednáška začíná od 18 hodin ve Vzdělávacím centru Zoo Praha. Pokladna se otevírá 15 minut před začátkem přednášky. Vstupné je 20 Kč.

Foto (c) Přemysl Rabas13. 3. Tanzanie – Přemysl Rabas (zoolog)

Nejen proslavený park Serengeti a kráter Ngoro ngoro se stády zvířat, ale také méně známé parky v centru země mohou přinést nevšední zážitky svým unikátním společenstvím zvířat. Některé druhy nemůžete potkat nikde jinde než zde. Navíc se v národním parku Mkomazi začali rozmnožovat čeští černí nosorožci.

 

Přehled všech přednášek najdete zde.

Seznamte se prosím s kompletními pravidly soutěže Staň se strážcem pralesa.

Situace se pro Zoo Praha vyvinula naštěstí příznivě a aktuální tok Vltavy její areál již nijak neohrožuje. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Zoo Praha se ve středu 18. září opět otevírá návštěvníkům. Od soboty do dneška platila uzavírka kvůli větru a vydatnému dešti, který podmáčel stromy, avšak zítra v 9 hodin zoo otevře své brány. Areál je již uklizený a...




Přihlášení k newsletteru