Čertovský Mikuláš

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  28. 11. 2022


Vychutnejte si v pátek a v sobotu 2. a 3. prosince atmosféru vánočně nazdobené Rezervace Bororo a Darwinova kráteru a přispějte na ochranu ďáblů medvědovitých.

Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Nebude chybět ani čert, anděl a Mikuláš, kteří budou dětem rozdávat drobné dárky a schránka na dopisy Ježíškovi. Vstupenky v ceně 100 Kč (dospělý) nebo 50 Kč (dítě) bude možné zakoupit od 16.30 do 18.00 na Infocentru u hlavního vchodu. 50 % z ceny vstupenky poputuje na sbírkové konto „Pomáháme jim přežít“ na pomoc ďáblům medvědovitým. Více o tématu ZDE.

Celý program:

17.30, 18.30 Speciální prohlídky Darwinova kráteru
Prohlídka zahrnuje komentované krmení vombata (pátek) a ďáblů medvědovitých (sobota).

16.30 – 19.00 Doprovodný program

  • Adventní dílny
  • Schránka na dopisy pro Ježíška
  • Edukační stanoviště
  • Prodej tematických dárkových předmětů
  • Fotokoutek

Pořadatelem akce je Zoologická zahrada hl. m. Prahy, maximální počet vstupenek, který bude v prodeji, je 500 ks. Sbírka byla oznámena Magistrátu hl. m. Prahy.


Světoznámá primatoložka Jane Goodall během své řeči před pavilonem Rezervace Dja v Zoo Praha po boku ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Světoznámá primatoložka a ochránkyně přírody Jane Goodall dnes pokřtila mládě gorily nížinné narozené před měsícem samici Kijivu v Zoo Praha. Malá gorila dostala jméno Gaia. Současně bylo odtajněno pohlaví tohoto v pořadí...

Klokani v průchozím výběhu Darwinova kráteru. Foto: Oliver Le Que

V neděli 12. května je Den matek. I my jej v zoo oslavíme.




Přihlášení k newsletteru