Přednáška Luboše Melichara o zebrách bezhřívých

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  21. 01. 2020


V sobotu 25. ledna si nenechte ujít přednášku zoologa Luboše Melichara o zebrách bezhřívých s podtitulem Uganda – poslední naděje na záchranu.

Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Přednáška, která je součástí oslav Mezinárodního dne zeber, začíná ve Vzdělávacím centru ve 14.45. Přednášejícím bude Ing. Luboš Melichar, hlavní zoolog Zoo Liberec.

Pro návštěvníky s platnou vstupenkou je přednáška zdarma. Pro příchozí návštěvníky pouze na přednášku je vstupné 50 Kč.
Vstupné na přednášku za zvýhodněnou cenu bude možné zakoupit na pokladně u hlavního vochodu od 14.15 – 14.30, kde také návštěvníky (za zvýhodněné vstupné) ve 14.30 přebere průvodce a doprovodí na místo konání přednášky.


Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

V pondělí 1. dubna, „na apríla“, můžete od 10 do 15 hodin volat na speciální aprílovou linku 296 112 300 panu Hrochovi, který rád zodpoví všechny vaše zvídavé dotazy.

Expozici Gobi (nejen) pro koně Převalského otevřela Zoo Praha v sobotu. Během nadcházejícího víkendu ji mohou zájemci poznat během speciálních prohlídek s průvodcem, které začínají oba dny ve 14 hodin u horní stanice lanovky. Foto Petr Hamerník, Zoo Praha

Velikonoční víkend v Zoo Praha nabídne honbu za pokladem, zdarma komentované prohlídky nové expozice Gobi i exkurzi do Ptačích mokřadů, které před pár dny obydlely nejvzácnější kachny světa, působiví morčáci paranští. Oba...




Přihlášení k newsletteru