Nová reklamní kampaň Zoo Praha: SEZNAMTE SE!

Tiskové zprávy

31. 03. 2010


Od zítřka 1. dubna 2010, se budete moci v ulicích Prahy setkávat se zvířecími osobnostmi

Pražská zoo na prahu hlavní sezony vyjíždí s novou reklamní kampaní. „Chceme návštěvníky pozvat do zoo a představit jim její nejzajímavější obyvatele. A to zcela konkrétní jedince, kteří jsou nejen představiteli fascinujících živočišných druhů, ale současně mají i své vlastní příběhy a charakterové vlastnosti,“ vysvětlil Miroslav Bobek, ředitel Zoo Praha. „Seznamte se! – tenhle slogan mě napadl při prvním setkání s Eberhardem. Vážně stojí za to se s ním seznámit – a ovšem nejen s ním,“ dodal.

Portréty osmi druhů zvířat od fotografů Dalibora Tichého, Roberta Halamíčka a Petra Kliera jsou zasazeny do bílé plochy, opět v duchu kampaně „MADE IN NATURE“ a v grafické úpravě Vladimíra Veselého. Konkrétně jde o:

-          samce želvy sloní Eberharda
-          tygra malajského Kawiho
-          orangutana sumaterského Kamu
-          žirafu Rothschildovu Noru.
Dále jsou zde zastoupeny druhy, které jsou méně známé a na které chce Zoo Praha více upozornit. Mezi takové zvířecí osobnosti patří: 
-          medojed kapský Čert (mj. v chovu medojedů je Zoo Praha doslova světovou velmocí)
-          samice hrabáče kapského Kvída
-          samice marabu afrického Máňa
-          a antilopa losí Klaudie.
 
Ke všem těmto osobnostem budou zveřejněny bližší informace o jejich životě – na internetu i přímo u jejich expozic v areálu pražské zoo.
 
„Kromě venkovní kampaně budou osobnosti propagovány i na pohlednicích, magnetkách, podložkách pod myš apod.,“ uvedl Ing. Vít Kahle, vedoucí PR a marketingu Zoo Praha.
 

Zde poprvé zveřejňujeme kompletní sady billboardů a citylightů: