Objevte naše úžasné pavilony

Ostatní články

Zoo Praha  |  04. 02. 2014


Letošní zimní kampaň představuje našich deset mimořádných pavilonů. Pomáhá lidem uvědomit si, že v pražské zoo je co obdivovat i přes zimu a ve špatném počasí. Pavilony představují přírodu v celé její bohatosti od pouští přes skalistá pobřeží až do lesů a pralesů. V pohodlí a suchu se můžete vypravit do mořských hlubin i na vrcholky hor.

Divočina v Praze - navštivte Pavilon šelem nebo jiný z našich deseti pavilonů Divočina v Praze - navštivte Pavilon šelem nebo jiný z našich deseti pavilonů

Prostředí, které daný pavilon přibližuje, dokresluje v kampani iluzorní malba ztrácející se v pozadí za stěžejním motivem ikonického zvířete.

Pokud byste chtěli projít všech deset pavilonů a objevit každého z jejich pozoruhodných obyvatel, stěží to stihnete za jeden den. Nezávisle na počasí můžete pozorovat stovky živočišných druhů a ohřát se v Indonéské džungli či Africkém domě.

Rozmanitost pražských pavilonů představují také slogany, které billboardy a citylighty doplňují: DŽUNGLE V PRAZE, POUŠŤ V PRAZE, DIVOČINA V PRAZE a podobně.

Ve venkovní reklamě se postupně objeví osm motivů, kde propagujeme pavilony: Indonéská džungle, Africký dům, Čambal, Sečuán, Pavilon šelem a plazů, Pavilon goril, Afrika zblízka a Pavilon tučňáků.

Navštivte naše pavilony virtuálně!

 

Zimní marketingová kampaň


Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru