Noc snů v Zoo Praha

Ostatní články

10. 05. 2013


Sobota 1. června 2013

Noc snů r. 2012, foto (c) Archiv Zoo PrahaDream night at the zoo neboli Noc snů je mezinárodní akce, do které se po celém světě zapojilo již 252 zoologických zahrad a dalších organizací. Je určena pro  dlouhodobě nemocné děti a děti s postižením, jejich rodiče a sourozence, pro které zoologické zahrady připravují speciální večerní program.

V Zoo Praha se tato akce koná již osmým rokem a každoročně má velký úspěch, večer plný zážitků si každoročně užije přibližně stovka návštěvníků. Kapacita zoologické zahrady je bohužel omezena a proto prosíme zájemce o přihlášení pouze nejbližšího kruhu rodiny.

Pokud se chcete Noci snů zúčastnit, přihlaste se nejpozději do čtvrtka 30. května na e-mailu: caltova@zoopraha.cz. Do mailu, prosím, uveďte počet osob, které přijdou, telefonní kontakt, jméno, věk a zdravotní problém dítěte.

(Program je určen dětem do 18 let, jejich sourozencům a rodičům).

Noc snů r. 2012, foto (c) Archiv Zoo Praha

Noc snů r. 2012, foto (c) Archiv Zoo Praha

Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru