Nejkrásnější mláďata světa

Ostatní články

13. 03. 2013


Samolepkové album

Celá řada mláďat  narozených v Zoo Praha se objevuje ve zcela novém samolepkovém albu Mláďata světa. Ten prostřednictvím spousty zajímavých informací a samolepek s nádhernými fotografiemi představuje 80 nejkrásnějších mláďat v říši zvířat!

Samolepky se nalepují do speciálního alba, které je spolu s prvními  12 samolepkami součástí Mladé fronty DNES, která vyjde 14. března. Samolepky pak budou vycházet zdarma v Mladé frontě DNES od 15. března každý den po dobu šesti týdnů. Každý den můžete získat až 4 samolepky.

Každý, kdo sesbírá a vylepí album Mláďata světa, má šanci získat dětskou vstupenku do Zoo Praha za korunu. Stačí, když nejpozději do konce tohoto roku přijdou dva dospělí se zakoupenými vstupenkami a vylepeným albem do informačního centra Zoo Praha. Tam obdrží pro své dítě vstupenku na ten den za 1 Kč.

Na Hobby.iDNES.cz poběží po celou dobu, kdy budou samolepky v MF DNES vycházet, soutěž o nejkrásnější mládě. Výherce určí sami čtenáři. Cenami budou roční a denní rodinné vstupenky do pražské zoo. A ten nejúspěšnější soutěžící se bude moci stát v pražské zoo na den chovatelem.

Mladá fronta DNES bude každou sobotu od 16. března do 27. dubna zveřejňovat výběr nejhezčích mláďat přihlášených do soutěže. Vybírat je budou redaktoři serveru Hobby.iDNES.cz a magazínu DOMA DNES. Kromě toho bude v období od 15. března do 25. dubna otištěna každý den jedna soutěžní fotografie v MF DNES a zveřejněna na www.mladatasveta.cz.

 

Nuru jako nejkrásnější mládě Afriky.


Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru