Sponzoři jdou za slony

Ostatní články

01. 12. 2012


1. ,2. ,8. a 9. prosince dle objednání

Stali jste se sponzory nového slonince? Připravili jsme pro Vás zajímavé poděkování - exkluzivní návštěvu dokončovaného areálu pro slony s průvodcem!

Donna a Tonya. Foto: Tomáš Adamec, Zoo Praha

Přihlášení účastníci se budou moci projít cestou slonů do venkovního výběhu a podívat se zblízka na ochranné prvky. Přístup bude jen malými dvířky, kterými se sloni ošetřují. Návštěva bude doplněna zajímavými informacemi o novém sloninci, venkovním výběhu a o slonech. Určeno fyzicky zdatnějším sponzorům. 
Druhá část prohlídky povede do návštěvnických prostor budoucího Pavilonu slonů, odkud si prohlédnete interiér pavilonu se slony a uslyšíte výklad o jednotlivých sloních osobnostech Zoo Praha.

Po celou dobu je nutné dbát pokynů průvodců!

Prohlídky budou probíhat 1., 2. 8. a 9. prosince 9,30 – 15 hodin, vždy pro předem objednané sponzory.

Premiérová prohlídka nového prostoru pro slony pro předem zaregistrované sponzory nového slonince začíná před lávkou k Africkému domu (k žirafám). Na tomto místě vás převezmou průvodci, kteří Vás rozdělí do skupin. Zde se prokážete Vaší vstupenkou s nápisem PROHLÍDKA SLONINCE.

Prosíme o trpělivost, bude-li potřeba, abyste vyčkali, než se naplní další skupina.

Prohlídka není bezbariérová, vstup s dětskými kočárky není možný!
 
Děkujeme.
Vaše zoo.


Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru