Oslavíme druhé narozeniny Kiburiho

Ostatní články

19. 04. 2012


Sobota 21. dubna 2012

V sobotu 21. 4. v 14.30 hodin začne oslava druhých narozenin nejmladšího gorilího mláděte v Zoo Praha. Popřát a předat dar přijde také generální ředitel Ahold Jan van Dam s rodinou.

Chcete být u toho, když bude Kiburi se svou rodinou ochutnávat narozeninový dort, vybírat si to nejlepší ovoce a hrát si s ježkem, jehož ostny budou plné ovoce? Tak neváhejte a v sobotu navštivte Pavilon goril v Zoo Praha. 

Během dne si navíc můžete vyzkoušet vyrobit přírodní dárky a hračky, které dostávají gorily. U informačního stánku se dozvíte zajímavosti ze života pražské gorilí rodinky.

Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru