Sobotní slavnost změní trasy autobusu

Ostatní články

29. 03. 2012


Čtvrtek 29. března 2012

V sobotu 31. března dojde ke krátkodobé změně tras autobusů 112, 236 a ZOO. Na obratišti před pražskou zoologickou zahradou se od 11:00 uskuteční slavnostní zahájení nové sezony a zároveň odhalení nového loga Zoo Praha; autobusy tedy v tuto dobu nebudou moci na obratiště zajíždět.
Změna tras: 

  • Linka ZOO a spoje linky číslo 112, které končí v obratišti Zoologická zahrada, budou zkráceny do přemístěné zastávky Zoologická zahrada v Trojské ulici, u křižovatky s ulicí Nad Kazankou. Návštěvníci zoo, kteří přijedou autobusem, budou od dočasné zastávky pokračovat k zoologické zahradě pěšky. Dopravu na místě bude koordinovat městská policie.
  • Linka číslo 236 a spoje linky číslo 112, které jedou do zastávky Podhoří, nebudou zajíždět do obratiště Zoologická zahrada.

Změněný režim potrvá od 9:00 do 13:00. Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.  

Změna trasy autobusů v sobotu 31. března 2012


Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru