Zoo Praha na špici Czech Top 100

Ostatní články

28. 03. 2012


Březen 2012 - Jsme nejobdivovanější společností v Česku!

Zoologická zahrada hl.m. Prahy se umístila v žebříčku „100 nejobdivovanějších firem ČR – 2012“ sdružení Czech Top 100 v kategorii Ostatní veřejné, sociální a osobní služby na prvním místě, následována Nadací Naše dítě a Národním divadlem.
 
Žebříček nejobdivovanějších firem sestavuje sdružení Czech Top 100 od roku 1999. Jeho inspiračním zdrojem jsou obdobné žebříčky publikované v časopisech Fortune a Forbes. Mezi hodnotící kritéria patří mj. dlouhodobá hodnota a inovační schopnost firmy, kvalita jejího managementu, komunikativnost firmy či její angažovanost ve veřejně prospěšných činnostech.

Zoo Praha se v žebříčku Czech Top 100 objevila poprvé v loňském roce. To vybojovala čtvrté místo. Letošní pozice je tak důkazem setrvale skvělé úrovně, kterou zahrada udržuje.

Po loňském čtvrtém místě jsme letos zlatí! Foto: Tomáš Adamec, Zoo Praha


Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru