Běh pro gorily 2012

Ostatní články

25. 01. 2012


Magistrát hl. m. Prahy ve spolupráci se Zoo Praha pro vás připravují 3. ročník charitativní akce Běh pro gorily, která se bude konat v sobotu 2. června 2012. Registrovat se můžete už teď!

Běh pro gorily je charitativní akcí, která je zaměřena na podporu goril ve volné přírodě. Ve světě má tradici již od roku 2003. Pokud se chcete i Vy zúčastnit Běhu pro gorily a tím přispět na jejich záchranu ve volné přírodě, zaregistrujte se na webových stránkách www.behprogorily.cz.

Sobota 2. června 2012 ve 14 hodin:

Startovat se bude z Pražského hradu a poběží se na Staroměstské náměstí. Na startu bude vše probíhat v africkém duchu a v cíli bude připravený pestrý program. Můžete se těšit na známé hudební skupiny a zajímavé soutěže.

Startovné:

500,- Kč - účastník obdrží číslo, masku, originální pamětní tričko, jednorázové vstupné do fitness centra World Class, slevu do značkového obchodu Nike Prague Store, jednorázové rodinné vstupné do pražské zoo.

Platba startovného proběhne při ověření registrace před startem.

Celý výtěžek ze startovného bude věnován na záchranu goril v Africe! 

 


Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru