Den plný zábavy s VZP

Ostatní články

15. 08. 2011


Sobota 20. srpna 2011

Pojďte s námi do zoo užít si den s vašimi dětmi!

Děti dostanou šanci si zasoutěžit, zasportovat, vyhrát ceny a také se dozvědět zábavnou formou důležité informace o prevenci. V Zoo Praha budou rozmístěna stanoviště, na kterých po splnění úkolu děti dostanou razítko do obdržené kartičky. Všechny splněné úkoly na všech stanovištích znamenají zařazení do slosovaní o hodnotné ceny.

Losování probíhá třikrát denně vždy na hlavním stanovišti, kde vyhlašování vítězů bude vždy předcházet představení dětského divadla.

Prostě den, který Vám přinese v Zoo Praha něco navíc. K tomu všemu pro klienty VZP vyšetření dětského chrupu na místě zdarma!

Budeme se s Vámi těšit na viděnou!


Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru