Večerní procházky 2011 prodlouženy!

Ostatní články

01. 08. 2011


Vydejte se do noční zoo i v září 2011

Zajímá vás, co dělá během noci hyena? Nebo zda vlci skutečně vyjí na měsíc? Chcete vidět odpočívající žirafu? Pak se vydejte na noční procházku s průvodcem po Zoo Praha!

Trasa procházky začíná u hlavního vchodu a vede přes Indonéskou džungli, výběhy antilop, Africký dům s žirafami a hrabáči, posléze se stáčí zpět k vlkům a hyenám. Zakončena je sledováním odpočívajících ledních medvědů.

Cena prohlídky s odborným výkladem je 200 Kč pro dospělé, 110 Kč pro děti. Na Večerní prohlídky se nevztahují permanentky. Parkovné je zdarma. Procházka trvá zhruba 2 hodiny.

Co dělají zvířata v zoo po zavírací době? Dozvíte se to každý záříjový pátek a sobotu při komentované prohlídce od 20.00, 20.30 a 21.00 hodin. Termín ve 20.00 je určen rodinám s dětmi, kterým průvodce přizpůsobí výklad. Vzhledem k omezené kapacitě míst se nezapomeňte předem objednat na tel. 296 112 230.

Večerní prohlídky mají nezapomenutelnou atmosféru. Foto: Tomáš Adamec


Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru