Veřejná obchodní soutěž „Gočárův dům – Galerie“

Ostatní články

11. 02. 2011


Výsledky soutěže

Veřejná obchodní soutěž na vytvoření návrhu a realizace scénáře a výtvarného pojetí expozice a interiéru objektu „Gočárův dům – Galerie“ je ukončena.
 
Hodnotící komise ve složení:        
Dr. Zuzana Anna Palzer, náměstkyně útvaru pro kontakt s veřejností
Ing. Vít Kahle, vedoucí oddělení marketingu
Mgr. Marko Didek, vedoucí právního oddělení
 

rozhodla, že vítězem této veřejné obchodní soutěže se stala společnost QARTA ARCHITEKTURA s.r.o. , se sídlem: Praha 1, Nové Město, Jindřišská 89/17, PSČ 110 00, IČ 261 10 113, zapsaná v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 127556.

Návrh podaný touto společností dle mínění poroty nejlépe postihuje architektonický, estetický, jakož i účelový úmysl vyhlašovatele této veřejné obchodní soutěže s přihlédnutím k hodnotě a charakteru Gočárových domů.

S touto společností uzavře Zoo Praha v nejbližších dnech příslušnou smlouvu o dílo.

 

11. února 2011


Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru