Setkání s Petrem Velenským a vylíhnutými draky!

Ostatní články

06. 09. 2010


Úterý 7. září od 17.30 hodin

Rádi bychom Vám všem, kteří jste s námi prožívali líhnutí varanů komodských on-line, poděkovali. Rozhodli jsme se proto uspořádat neformální setkání s Petrem Velenským a s vylíhnutými dráčaty, a to v úterý 7. září od 17.30 hodin ve Vzdělávacím centru Zoo Praha.

Foto: Petr Velenský

Přijďte si osobně popovídat s kurátorem plazů Petrem Velenským a zeptejte se ho na vše, co vás ohledně varanů zajímává. Na místě si budete moci zblízka prohlédnout některá z dráčat, jejichž líhnutí jste sledovali v přímém přenosu!

Ti z Vás, kdo nahlásí svou účast na mail jiratova@zoopraha.cz, mají v úterý vpodvečer vstup do zoo volný. Sraz v 17.20 v Informačním centru u hlavního vchodu do Zoo Praha.

Těšíme se naviděnou!


Orangutan sumaterský. Foto Oliver Le Que, Zoo Praha

Hlavní sezóna Zoo Praha je oficiálně zahájena a spolu s ní se množí dotazy veřejnosti: Kdy je nejlepší do zoo vyrazit? Jak se vyhnout frontě u pokladny? Dají se využít nějaké slevy? Na tyto i na další otázky proto odpovídáme v...

Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...




Přihlášení k newsletteru