Tři ocenění pro Zoo Praha během jednoho večera

Ostatní články

Zoo Praha  |  21. 04. 2017


Zoo Praha se ve čtvrtek 20. dubna 2017 dočkala tří nových ocenění. V soutěži Manažer roku obdržel cenu ředitel zoo Miroslav Bobek a dvakrát byla Zoo Praha oceněna v anketě Zlatý středník – za profil na Facebooku a časopis Trojský koník.

Foto: Archiv Zoo Praha Foto: Archiv Zoo Praha

V pražském Paláci Žofín se ve čtvrtek 20. dubna konal již 25. ročník soutěže Manažer roku - nejprestižnější soutěže manažerských dovedností. A vítězem kategorie Manažer odvětví služby pro veřejnost se stal ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek, jenž nezapomněl poděkovat kolegům.

Jen o pár hodin později byly v pražském hotelu Marriott vyhlášeny výsledky 15. ročníku soutěže firemních médií Zlatý středník. A v kategorii Nejlepší profil na sociálních sítích obdržel facebookový profil Zoo Praha cenu za druhé místo. Časopis Trojský koník pak skončil třetí v kategorii Nejlepší G2C časopis a noviny (veřejná a státní správa).


Kámen s petroglyfy v oblasti Velká Gobi B. Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Kámen umístěný v expozici Gobi vedle výběhu koní Převalského je vyzdobený petroglyfy znázorňujícími kozorožce a další tvory či objekty. Jde o repliku skutečného kamene z Mongolska, který v roce 2022 objevil ředitel pražské zoo...

Planoucí útesy v Gobi. Foto: David Broda

Součástí nové expozice Gobi v horní části Zoo Praha je ukázka světově významné paleontologické lokality. Americká expedice z roku 1923 definitivně potvrdila existenci zkamenělých dinosauřích vajec a také dala jméno ohromujícím...




Přihlášení k newsletteru