Malá láhev vody pro každého návštěvníka Zoo Praha

Akce v Zoo Praha

Jana Myslivečková  |  13. 08. 2015


V současném horkém počasí je, jak se říká, každá kapka vody dobrá. V pražské zoo vedra zpříjemňují pítka pro návštěvníky, misky s vodou pro jejich zvířecí miláčky a řada mlžítek a brouzdališť.

Pro návštěvníky Zoo Praha jsou připraveny malé láhve s vodou. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha Pro návštěvníky Zoo Praha jsou připraveny malé láhve s vodou. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Areál zoo je převážně zastíněný, proto se zde horko snáší také daleko lépe, než například v rozpálených ulicích města. Nejvíce bývají návštěvníci žízniví hned po příchodu a tak od dnešního dne získávají při vstupu do zoo malou lahev pramenité vody. Akci, která potrvá do vyčerpání zásob (cca do konce tohoto týdne), zajišťuje hlavní partner Zoo Praha společnost Kofola.

Vodu pracovníci zoo nabízejí u všech vstupů. Foto: Jana Myslivečková, Zoo Praha


Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Oslavte s námi v sobotu 27. dubna Mezinárodní den manulů. Jaké zvíře se skrývá pod tajuplným názvem manul? Odkud pochází, co jej ohrožuje a čím je výjimečný, se dozvíte během celodenního programu.

Foto: Oliver Le Que, Zoo Praha

Nenechte si ve čtvrtek 25. 4. ujít přednášku o erbovním zvířeti Zoo Praha, kterým bezesporu kůň Převalského je. Po letech se vrátil zpět do Zoo Praha do nově vybudovaného expozičního celku Gobi.




Přihlášení k newsletteru