Den dětí s Městskou policií hl. m. Prahy

Akce v Zoo Praha

František Tymr  |  27. 05. 2015


Křtiny malé zebry

Mláďě zebry Böhmovy, foto: Jozef Sebíň, Zoo Praha Mláďě zebry Böhmovy, foto: Jozef Sebíň, Zoo Praha

Den dětí v pondělí 1. června 2015 je v Zoo Praha jako každoročně věnován dětem, pro které je připraveno vstupné za pouhou 1 korunu.

Den dětí s námi oslaví i strážníci Městské policie hl. m. Prahy, kteří si pro děti připravili množství zábavných aktivit. Ve spodní části zoo si budete moci mimo jiné vyzkoušet dětskou dopravní školičku, bungee running, rotopedo a chybět nebude ani skákací hrad. V Divadle Archa bude po celý den hrát skupina Swing Band Městské policie.

Ve 14.00 ing. Eduard Šuster, ředitel Městské policie hl. m. Prahy a expert na „zebry na silnici“, pokřtí mládě zebry Böhmovy narozené 11. dubna 2015.


Světoznámá primatoložka Jane Goodall během své řeči před pavilonem Rezervace Dja v Zoo Praha po boku ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Světoznámá primatoložka a ochránkyně přírody Jane Goodall dnes pokřtila mládě gorily nížinné narozené před měsícem samici Kijivu v Zoo Praha. Malá gorila dostala jméno Gaia. Současně bylo odtajněno pohlaví tohoto v pořadí...

Klokani v průchozím výběhu Darwinova kráteru. Foto: Oliver Le Que

V neděli 12. května je Den matek. I my jej v zoo oslavíme.




Přihlášení k newsletteru