„Vombatí“ turnaj v kostkách

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  23. 12. 2021


Věděli jste, že vombati, nový druh Darwinova kráteru, mají charakteristický trus ve tvaru kostiček?

Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Přijďte 8. ledna 2022 na slavnostní představení tohoto druhu, zapojte se do speciálního turnaje v kostkách a vyhrajte tématické ceny!

Místo konání turnaje: Vzdělávací centrum Zoo Praha (v blízkostí hlavního vchodu)
Soutěžit budeme ve 2 kategoriích: děti do 15 let a dospělí a mládež od 16 let.

Vítězové budou vyhlášeni v rámci slavnostního představení samce vombata Coopera. Výherci obou kategorií získají dárkovou tašku se suvenýry s motivem vombata a setkání s chovatelem vombatů u jejich expozice.

Pravidla turnaje a časový harmonogram jednotlivých kol budou účastníkům sděleny v týdnu před jeho konáním. Přihlašování bylo možné do středy 5. 1. do půlnoci.

Těšíme se na vás!

 

Podmínky účasti:
Organizace turnaje bude podléhat aktuálně platným mimořádným opatřením ministerstva zdravotnictví.
Podmínkou přihlášení a účasti na turnaji je ve smyslu mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví z 29. 12. 2021 č. j. MZDR 14601/2021-34/MIN/KAN prokázání bezinfekčnosti, a to potvrzením o dokončeném očkování, kdy od očkování uplynulo alespoň 14 dnů, nebo potvrzením o prodělaném onemocnění covid v uplynulých 180 dnech. Děti ve věku od 12 do 18 let prokazují bezinfekčnost také negativním výsledkem PCR testu ne staršího než 72 hodin. Povinnost prokazovat bezinfekčnost se nevztahuje na děti do 12 let.
Mějte prosím na paměti, že nadále zůstává povinnost mít ve všech vnitřních prostorech zakrytá ústa a nos respirátorem. Děti do 15 let mohou mít pouze roušku.


Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

V pondělí 1. dubna, „na apríla“, můžete od 10 do 15 hodin volat na speciální aprílovou linku 296 112 300 panu Hrochovi, který rád zodpoví všechny vaše zvídavé dotazy.

Expozici Gobi (nejen) pro koně Převalského otevřela Zoo Praha v sobotu. Během nadcházejícího víkendu ji mohou zájemci poznat během speciálních prohlídek s průvodcem, které začínají oba dny ve 14 hodin u horní stanice lanovky. Foto Petr Hamerník, Zoo Praha

Velikonoční víkend v Zoo Praha nabídne honbu za pokladem, zdarma komentované prohlídky nové expozice Gobi i exkurzi do Ptačích mokřadů, které před pár dny obydlely nejvzácnější kachny světa, působiví morčáci paranští. Oba...




Přihlášení k newsletteru