Přednáška na téma Minulost a budoucnost chovu nosorožců v Zoo Praha

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  01. 11. 2021


Nenechte si ujít zajímavou přednášku jednoho z našich předních odborníků.

Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Přednášejícím je kurátor chovu savců RNDr. Pavel Brandl, Ph.D. Hovořit bude o historii chovu nosorožců a plánu jejich chovu v Zoo Praha.

  • Kdy: ve čtvrtek 11. listopadu od 17 hodin (sraz zájemců je v 16.45 u hlavního vchodu do zoo), přednáška potrvá cca do 18.30
  • Kde: ve Vzdělávacím centru (60 – 80 míst - maximální počet účastníků bude dle aktuálních vládních nařízení)
  • Cena přednášky: 50 Kč/osoba (děti do tří let zdarma), vstupenky zakoupíte na pokladně

 

Důležité upozornění:

Ve smyslu mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví z 22. 10. 2021 č. j. MZDR 14601/2021-26/MIN/KAN musejí všichni účastníci přednášky prokázat bezinfekčnost, a to negativním výsledkem PCR testu ne staršího 72 hodin nebo antigenního testu ne staršího 24 hodin, nebo potvrzením o dokončeném očkování, kdy od očkování uplynulo alespoň 14 dnů, nebo potvrzením o prodělaném onemocnění covid v uplynulých 180 dnech. Toto opatření se nevztahuje na děti do 12 let. Všichni účastníci musejí mít respirátor, děti do 15 let mohou mít pouze roušku. Tato povinnost se nevztahuje na přednášejícího.


Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Oslavte s námi v sobotu 27. dubna Mezinárodní den manulů. Jaké zvíře se skrývá pod tajuplným názvem manul? Odkud pochází, co jej ohrožuje a čím je výjimečný, se dozvíte během celodenního programu.

Foto: Oliver Le Que, Zoo Praha

Nenechte si ve čtvrtek 25. 4. ujít přednášku o erbovním zvířeti Zoo Praha, kterým bezesporu kůň Převalského je. Po letech se vrátil zpět do Zoo Praha do nově vybudovaného expozičního celku Gobi.




Přihlášení k newsletteru