Ďábelský den v Zoo Praha – den plný soutěží

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  16. 08. 2021


Přijďte v neděli 22. srpna do Zoo Praha a vyhrajte ceny z nové řady suvenýrů s motivem našich tasmánských čertů. V nabídce jsou například speciální ďáblova piva, originální trička, kuchyňské zástěry nebo praktické sešity na recepty. 

Výtěžek z prodeje suvenýrů s motivem našich tasmánských čertů bude určen na podporu programu „Save the Tasmanian Devil Appeal“ a na vývoj vakcíny proti rakovině tváře, která ohrožuje ďábly medvědovité ve volné přírodě Výtěžek z prodeje suvenýrů s motivem našich tasmánských čertů bude určen na podporu programu „Save the Tasmanian Devil Appeal“ a na vývoj vakcíny proti rakovině tváře, která ohrožuje ďábly medvědovité ve volné přírodě

Všechny suvenýry, které vám během soutěžního dne představíme, jsou navíc unikátní i tím, že pomáhají. Výtěžek z jejich prodeje bude určen na podporu programu „Save the Tasmanian Devil Appeal“ a na vývoj vakcíny proti rakovině tváře, která ohrožuje ďábly medvědovité ve volné přírodě.

Vyberte si soutěžní disciplínu, která vám bude nejvíc vyhovovat!

Vytvoř ďábla

Soutěž (nejen) pro maminky, tetičky či babičky o nejoriginálnější ztvárnění ďábla medvědovitého

Nakreslete, namalujte, ušijte, vymodelujte či jinak kreativně ztvárněte ďábla medvědovitého -– fantazii se meze nekladou!
Přineste své výtvory do Zoo Praha v neděli 22. srpna a odevzdejte je od 9.00 do 12.00 ve Vzdělávacím centru poblíž hlavního vchodu. Každý odevzdaný výtvor bude odměněn drobným dárkem. Vaše výrobky posoudí porota složená ze zástupců Zoo Praha a ty nejzdařilejší budou odměněny balíčky nových suvenýrů s motivem tasmánských čertů. Vyhrát můžete tričko, kuchyňské zástěry, sešity na recepty, samolepky na kořenky či nanoroušky. Vítězové budou vyhlášeni ve 14.00 u Vzdělávacího centra.

Vyfoť ďábla

Soutěž o nejlepší fotografie s ďáblem medvědovitým ze Zoo Praha

Zašlete či nasdílejte své fotografie s ďábly medvědovitými ze Zoo Praha a vyhrajte speciální komentované setkání u ďáblů s ukázkou nového zážitkového programu! Oceněny budou tři nejpovedenější fotografie, vybrané porotou složenou ze zástupců Zoo Praha. Soutěž bude spuštěna na Facebooku, Instagramu a webových stránkách Zoo Praha. Vítězové budou osloveni prostřednictvím svých profilů či e-mailových kontaktů a svou cenu si budou moci vyzvednout během vyhlášení výherců, které proběhne 22. 8. ve 14.00 u Vzdělávacího centra Zoo Praha. Fotografie můžete přihlásit do neděle 15. srpna. Fotografie můžete sdílet na Instagramu s označením @zoopraha, na Facebooku s označením #zoopraha, či je zaslat na email soutez@zoopraha.cz.

Běž jako ďábel

Soutěže zejména pro otce, strýčky či dědečky o Ďáblovo pivo pro nejrychlejší běžce

Přijďte otestovat svou rychlost mezi 10.00 a 12.00 k běžeckému radaru v Zoo Praha. Soutěžíme ve střech věkových kategoriích (18–35 let, 35–50 let, 50 let a výše) a každý zúčastněný běžec obdrží drobnou odměnu. Nejrychlejší běžce z každé kategorie pak oceníme balíčkem Ďáblových piv – čtyřech pivních speciálů, nazvaných po našich ďáblech medvědovitých, které vznikly ve spolupráci s pivovarem Raven. Vyhrát můžete také pánská trička či originální nanoroušky. Vítězové budou vyhlášeni ve 14.00 u Vzdělávacího centra.

 


Světoznámá primatoložka Jane Goodall během své řeči před pavilonem Rezervace Dja v Zoo Praha po boku ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Světoznámá primatoložka a ochránkyně přírody Jane Goodall dnes pokřtila mládě gorily nížinné narozené před měsícem samici Kijivu v Zoo Praha. Malá gorila dostala jméno Gaia. Současně bylo odtajněno pohlaví tohoto v pořadí...

Klokani v průchozím výběhu Darwinova kráteru. Foto: Oliver Le Que

V neděli 12. května je Den matek. I my jej v zoo oslavíme.




Přihlášení k newsletteru