Den otců a Fauna Mongolska

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  14. 06. 2018


V neděli oslavíme Den otců i v naší zoo. Tátové si se svými ratolestmi od 10.00 do 16.00 hodin mohou zahrát různé hry a soutěže ve stánku u koní Převalského a všichni návštěvníci se dozvědí něco o výjimečných otcích v říši zvířat.

Foto: Petr Jan Juračka Foto: Petr Jan Juračka

V neděli si také nenechte ujít vernisáž výstavy „Fauna Mongolska“, která se uskuteční v jurtě u výběhu koní Převalského. Slavnostní zahájení proběhne ve 14 hodin a můžete se těšit na rozhovor s Janem Markem, kurátorem kopytníků v Zoo Praha a na komentované krmení koní Převalského.

Program:

  • 13:45 Hudební vystoupení mongolského umělce Badama Bolora

  • 14:00 Slavnostní zahájení výstavy

  • 14:15 Komentované krmení koní Převalského

  • 10:00 – 16:00 Informační stánek u výběhu koní Převalského, vědomostní soutěž (kvíz na stojkách u vchodů a výběhu koní Převalského)

Užovka podplamatá, foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Letos se v rámci této celosvětové akce v neděli 21. dubna zaměříme na ochranu přírody v Česku a seznámíme se s volně žijícími živočichy na území zoologické zahrady.

Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Exotické rajky, proslulé nádhernými pery a propracovanými zásnubními tanci, nově osídlí novoguinejskou expozici v Rákosově pavilonu. Oficiálně je budeme představovat v sobotu 13. dubna. Na tematické hry se můžete těšit mezi...




Přihlášení k newsletteru