Noc snů 2018

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  21. 05. 2018


Dream night at the zoo neboli Noc snů je mezinárodní akce, do které se po celém světě zapojuje několik set zoologických zahrad a dalších organizací z mnoha zemí.

Noc snů, foto: Archiv Zoo Praha Noc snů, foto: Archiv Zoo Praha

Noc snů je určena pro dlouhodobě nemocné děti a děti s postižením, jejich rodiče a sourozence, pro které naše zoologická zahrada připravuje speciální večerní program.

Letošní ročník se uskuteční v pátek 25. května od 19.00.

V Zoo Praha se akce koná již 12. rokem a každoročně má velký úspěch, večer plný zážitků si každoročně užije více než stovka návštěvníků. Kapacita akce je bohužel omezena a proto prosíme zájemce o přihlášení pouze nejbližšího kruhu rodiny.

Pokud se chcete Noci snů zúčastnit, přihlaste se přes webový formulář ZDE.  KAPACITA NAPLNĚNA!

ODPOVĚĎ, ZDA S VÁMI NA NOCI SNŮ POČÍTÁME, VÁM PŘIJDE DO NĚKOLIKA PRACOVNÍCH DNÍ NA VÁMI UVEDENÝ E-MAIL. POKUD ODPOVĚĎ DO TÝDNE NEPŘIJDE, VOLEJTE NÁM NA TELEFON 296 112 116.

Přihlašování na letošní ročník bude ukončeno 24. KVĚTNA V 10 HODIN DOPOLEDNE.

Akce je určena dětem od 3 do 18 let, jejich sourozencům a rodičům.

Program pro objednané účastníky začíná v 19 a bude končit nejpozději po 22. hodině.

 


Užovka podplamatá, foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Letos se v rámci této celosvětové akce v neděli 21. dubna zaměříme na ochranu přírody v Česku a seznámíme se s volně žijícími živočichy na území zoologické zahrady.

Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Exotické rajky, proslulé nádhernými pery a propracovanými zásnubními tanci, nově osídlí novoguinejskou expozici v Rákosově pavilonu. Oficiálně je budeme představovat v sobotu 13. dubna. Na tematické hry se můžete těšit mezi...




Přihlášení k newsletteru