Letní večerní prohlídky

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  04. 09. 2016


Zjistěte, co dělají zvířata v pražské zoo po zavírací době! Nenechte si ujít pohled na spící slony či aktivní hyeny. 

Foto: Tomáš Adamec, Zoo Praha Foto: Tomáš Adamec, Zoo Praha

Již tradičně mají návštěvníci Zoo Praha od srpna do září každý pátek a sobotu možnost zúčastnit se večerních prohlídek. Během prohlídky se díky omezené kapacitě budete moci o zvířatech, která navštívíte, dozvědět skutečně vše.

Večerní prohlídky v srpnu začínají vždy ve 21.00 a v září pak ve 20.00 a 20.30. První skupina od 20.00 je určena rodičům s dětmi, kterým průvodce přizpůsobí výklad i tempo. Druhá skupina od 21.00 je určena především dospělým návštěvníkům.

Cena noční prohlídky je 250 korun pro dospělého, děti zaplatí 160 korun. Psi se nočních prohlídek nemohou účastnit. V ceně je vstup do zoo, výklad průvodce a parkovné.

Vzhledem k omezené kapacitě je nutné se na prohlídku předem objednat na čísle 296 112 230 nebo na e-mailové adrese pr@zoopraha.cz. 

 


V lednu si můžete vybrat z termínů 1., 2., 8., 9., 15., 16., 22., 23., 29. a 30. 1. 

Světoznámá primatoložka Jane Goodall během své řeči před pavilonem Rezervace Dja v Zoo Praha po boku ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Světoznámá primatoložka a ochránkyně přírody Jane Goodall dnes pokřtila mládě gorily nížinné narozené před měsícem samici Kijivu v Zoo Praha. Malá gorila dostala jméno Gaia. Současně bylo odtajněno pohlaví tohoto v pořadí...

Klokani v průchozím výběhu Darwinova kráteru. Foto: Oliver Le Que

V neděli 12. května je Den matek. I my jej v zoo oslavíme.




Přihlášení k newsletteru