Prvňáčci jdou do zoo

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  31. 08. 2015


První školní den čeká na všechny prvňáčky v Zoo Praha speciální program v Rezervaci Bororo a v divadýlku Archa. Navíc mají vstup do zoo za 1 Kč!

Prvňáčci v zoo. Foto: Archiv Zoo Praha Prvňáčci v zoo. Foto: Archiv Zoo Praha

Pro děti, které jdou 1. září poprvé do školy, čeká v pražské zoo vstupenka za symbolickou cenu 1 Kč a zoo program připravený speciálně pro ně.

Vyzvěte naše zvířata z Rezervace Bororo na souboj ve školních disciplínách, jako je pojídání svačiny na rychlost a běh do třídy při zvonění. Všichni prvňáčci, kteří se aktivně zapojí do výzev při cvičeních v Amfiteátru Bororo v 11.30 a 14.30, dostanou malou odměnu, která se jim bude určitě ve škole hodit.

Ve 13.00 si pak odpočiňte v divadýlku Archa, kde se vám dostane zábavy i poučení při představení Jak šel Jenda do světa, které vám zahraje Divadlo KAPSA.

Program:

  • 11.30 a 14.30
    • Vyzvěte zvířata z Rezervace Bororo
  • 13.00
    • Jak šel Jenda do světa
      (představení v divadýlku Archa)

Světoznámá primatoložka Jane Goodall během své řeči před pavilonem Rezervace Dja v Zoo Praha po boku ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Světoznámá primatoložka a ochránkyně přírody Jane Goodall dnes pokřtila mládě gorily nížinné narozené před měsícem samici Kijivu v Zoo Praha. Malá gorila dostala jméno Gaia. Současně bylo odtajněno pohlaví tohoto v pořadí...

Klokani v průchozím výběhu Darwinova kráteru. Foto: Oliver Le Que

V neděli 12. května je Den matek. I my jej v zoo oslavíme.




Přihlášení k newsletteru