Děti za korunu vždy sedmého

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  05. 10. 2014


Na začátku srpna zveřejnil největší cestovatelský server TripAdvisor.com žebříček nejoblíbenějších zoologických zahrad světa, který vznikl hodnocením miliónů jeho uživatelů. Zoo Praha se v něm umístila na sedmém místě, což potvrdilo její celosvětovou popularitu!

Foto: Profimedia.cz Foto: Profimedia.cz

Zoo Praha se rozhodla podělit o radost z ocenění s širokou veřejností. Vedle podzimní kampaně, ve které postupně poukáže na sedm nejdůležitějších důvodů a okolností, které vedly návštěvníky celého světa k zařazení pražské zoo do světové špičky, připravila mimořádnou nabídku i pro návštěvníky zoo.

Každého sedmého dne v měsíci budou mít děti mladší 15 let vstup do zoo za jednu korunu.

Všechny rodiny s dětmi, které chtějí oslavit zařazení Zoo Prahy na sedmé místo mezi světovými zoologickými zahradami, mohou využít výhodné vstupné již tuto neděli 7. září a dále v úterý 7. října, v pátek 7. listopadu a v neděli 7. prosince.


Světoznámá primatoložka Jane Goodall během své řeči před pavilonem Rezervace Dja v Zoo Praha po boku ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Světoznámá primatoložka a ochránkyně přírody Jane Goodall dnes pokřtila mládě gorily nížinné narozené před měsícem samici Kijivu v Zoo Praha. Malá gorila dostala jméno Gaia. Současně bylo odtajněno pohlaví tohoto v pořadí...

Klokani v průchozím výběhu Darwinova kráteru. Foto: Oliver Le Que

V neděli 12. května je Den matek. I my jej v zoo oslavíme.




Přihlášení k newsletteru