Přednáška na téma Novinky u slonů

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  27. 07. 2020


Nenechte si ujít přednášku vrchního chovatele slonů Martina Kristena, zaměřenou na chov slonů v Zoo Praha. Koná se ve čtvrtek 6. srpna od 17.00 ve Vzdělávacím centru Zoo Praha.

Foto: Tereza Mrhálková, Zoo Praha Foto: Tereza Mrhálková, Zoo Praha

Sloni mají začátkem srpna svůj mezinárodní den a přednáška z cyklu Zoo, jak ji neznáte je zároveň součástí celoročního projektu Dny zvířat.

Přednáška vrchního chovatele slonů Martina Kristena je určena pro široké spektrum zájemců různého věku (pro jednotlivce i rodiny s dětmi), potrvá zhruba hodinu a poté bude prostor pro návštěvnické dotazy.

Kdy: čtvrtek 6. srpna 2020, od 17.00; sraz zájemců v 16.45 u hlavního vchodu do zoo
Kde: Vzdělávací centrum Zoo Praha
Za kolik: 50 Kč/osoba (platba je možná od 16.30 na pokladně u hlavního vchodu)

Jako malou ochutnávku před přednáškou vám doporučujeme zajímavý článek Martina Kristena s názvem Jak je to s opětovným spojením Maxe a Rudiho se slonicemi?.


Světoznámá primatoložka Jane Goodall během své řeči před pavilonem Rezervace Dja v Zoo Praha po boku ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Světoznámá primatoložka a ochránkyně přírody Jane Goodall dnes pokřtila mládě gorily nížinné narozené před měsícem samici Kijivu v Zoo Praha. Malá gorila dostala jméno Gaia. Současně bylo odtajněno pohlaví tohoto v pořadí...

Klokani v průchozím výběhu Darwinova kráteru. Foto: Oliver Le Que

V neděli 12. května je Den matek. I my jej v zoo oslavíme.




Přihlášení k newsletteru