O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na Hostinec Gočárův dům (ukončeno)
25. 11. 2022
Veřejná soutěž
k podání nabídky „O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na Hostinec Gočárův dům“
Předmětem Veřejné soutěže je uzavření pachtovní smlouvy s vítězem soutěže, jejímž účelem je zajištění provozování Hostince Gočárův dům v areálu Zoo Praha a zajišťování stravovacích potřeb pro návštěvníky zoologické zahrady za současného dodržení podmínek stanovených vyhlašovatelem v soutěžních podmínkách.
Veškeré obchodní a platební podmínky jsou podrobně vymezeny v návrhu pachtovní smlouvy, který tvoří Přílohu č. 4 - Závazný návrh pachtovní smlouvy.
Veškeré informace o podmínkách veřejné soutěže jsou uvedeny v přílohách.
Dotazy možno přijímat nejpozději do 15. 12. 2022.
Termíny prohlídek předmětu pachtu: 1. 12. 2022, 8. 12. 2022 a 12. 12. 2022 vždy v 14:00 hodin, sraz účastníků prohlídky je u hlavního vchodu do zoologické zahrady.
Pro účely komunikace v průběhu veřejné soutěže je kontaktní osobou:
David Vondrák, vedoucí pracoviště pronájmu a služeb,
e-mail: vondrak@zoopraha.cz, tel.: +420 724 096 018
Termín pro odevzdání nabídek: do 19. 12. 2022 do 10.00 hodin na adresu Vyhlašovatele – Zoologická zahrada hl. m. Prahy, U Trojského zámku 120/3, PSČ 171 00 (provozní doba podatelny je každý všední den od 7.00 do 10.00 a od 12.00 hod do 15.00 hod.).
Otevírání obálek s návrhy se uskuteční dne 19. 12. 2022 v 13.00 hodin v sídle Vyhlašovatele.
Otevírání obálek bude neveřejné.
Přílohy:
- Výzva k podání nabídky ve veřejné soutěži.pdf
- Příloha č. 1 - Popis_předmětu pachtu včetně soupisu inventáře.pdf
- Příloha č. 2 - Požadavky na gastronomicky koncept.docx
- Příloha č. 2 - Výkresy předmětu pachtu.pdf
- Příloha č. 3 - Gastronomický koncept.docx
- Příloha č. 3a - Vzor čestné prohlášení k prokázání základních kvalifikačních předpokladů_fyz. osoba.docx
- Příloha č. 3b - Vzor čestné prohlášení k prokázání základních kvalifikačních předpokladů_práv. osoba.docx
- Příloha č. 4 - Závazný návrh pachtovní smlouvy.docx
- Příloha č. 5- Krycí list nabídky.docx