O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky (ukončeno)
14. 07. 2022
Veřejná soutěž
Výzva k podání nabídky ve veřejné soutěži „O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky“
Předmětem veřejné soutěže je uzavření pachtovní smlouvy s vítězem soutěže, jejímž účelem je provozování restaurace Oceán a přilehlých stánků v areálu Zoo Praha a zajišťování stravovacích potřeb pro návštěvníky zoologické zahrady za současného dodržení podmínek stanovených vyhlašovatelem.
.
Veškeré informace o podmínkách veřejné soutěže najdete ve Výzvě k soutěži a ostatní přílohách.
Veškeré obchodní a platební podmínky jsou podrobně vymezeny v návrhu pachtovní smlouvy, který tvoří Přílohu č. 4 této Výzvy („Návrh smlouvy“).
Pro účely komunikace v průběhu veřejné soutěže je kontaktní osobou:
Ing. Eliška Pellešová, náměstkyně Útvaru obchodu a služeb, e-mail: pellesova@zoopraha.cz, tel.: +420 725 064 847
Dotazy možno přijímat nejpozději do 1. 8. 2022
Termíny prohlídek předmětu pachtu: 21. 7. 2022 a 26. 7. 2022 vždy v 17:00 hodin, sraz účastníků prohlídky je u hlavního vchodu do zoologické zahrady.
Termín pro odevzdání nabídek: do 5. 8. 2022 do 10.00 hod. na adresu Vyhlašovatele – Zoologická zahrada hl. m. Prahy, U Trojského zámku 120/3, PSČ 171 00 (provozní doba podatelny je každý všední den od 7.00 do 10.00 a od 12.00 do 15.00).
Otevírání obálek s návrhy se uskuteční dne 5. 8. 2022 ve 13.00 hodin v sídle Vyhlašovatele. Otevírání obálek bude neveřejné.
Předpokládaný termín zveřejnění výsledku této veřejné soutěže je 16.9. 2022.
Přílohy:
- Výzva_k_veřejné_soutěži.pdf
- Příloha č. 1 Popis pachtu a soupis inventáře.pdf
- Příloha č. 2_Požadavky na gastronomicky koncept.pdf
- Příloha č. 3_Vzor čestné prohlášení k prokázání základních kvalifikačních předpokladů_fyz. osoba.docx
- Příloha č. 3_Vzor čestné prohlášení k prokázání základních kvalifikačních předpokladů_práv. osoba.docx
- Příloha č. 4_Oceán_pachtovní smlouva.docx
- Příloha č. 5_Krycí list nabídky.docx
- VÝKRES-OCEAN_1S.pdf
- VÝKRES-OCEAN_STANKY.pdf