Teplo nebo zima? O víkendu zvládnete obojí

Akce v Zoo Praha

Zoo Praha  |  24. 01. 2019


Přijďte se v sobotu ohřát do Afrického domu nebo s námi v neděli vyrazte na ornitologickou vycházku kolem Vltavy.

Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

26. 1. Ohřejte se v zoo

Tuto sobotu se budete moci znovu ohřát v Africkém domě. Pravidelný víkendový program Ohřejte se v zoo, bude tentokrát tematicky zaměřen na žirafy a hrabáče.

Od 10 do 14 hodin se můžete těšit na doprovodné aktivity, edukační stánek a ve 14 hodin na komentované setkání, v rámci kterého proběhne i vyhlášení speciální vědomostní soutěže o jedinečný zážitek.

27. 1. Za hosty z dalekého severu

V neděli se můžete vypravit na oblíbenou lednovou vycházku s ornitologem RNDr. Martinem Smrčkem za zimujícími ptáky k Vltavě.

Vltava pod zoologickou zahradou je velice významné zimoviště v celé střední Evropě, zimu zde tráví stovky poláků chocholaček, poláků velkých, volavek popelavých, kormoránů, racků, čírek a jiných vodních ptáků

Začátek prohlídky bude v 9.00 u hlavního vchodu do zoo. Na sebe doporučujeme teplé oblečení a s sebou dalekohled. Ornitologická vycházka je zdarma pro všechny!


Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

V pondělí 1. dubna, „na apríla“, můžete od 10 do 15 hodin volat na speciální aprílovou linku 296 112 300 panu Hrochovi, který rád zodpoví všechny vaše zvídavé dotazy.

Expozici Gobi (nejen) pro koně Převalského otevřela Zoo Praha v sobotu. Během nadcházejícího víkendu ji mohou zájemci poznat během speciálních prohlídek s průvodcem, které začínají oba dny ve 14 hodin u horní stanice lanovky. Foto Petr Hamerník, Zoo Praha

Velikonoční víkend v Zoo Praha nabídne honbu za pokladem, zdarma komentované prohlídky nové expozice Gobi i exkurzi do Ptačích mokřadů, které před pár dny obydlely nejvzácnější kachny světa, působiví morčáci paranští. Oba...




Přihlášení k newsletteru